Team

Saro Aykaz (1982)

saro aykaz2
Fiscalist
+31 (0)20 610 71 92

In 2015 heb ik mijn master diploma Fiscaal Recht: Europees & internationaal belastingrecht behaald. Tijdens mijn studie heb ik veel werkervaring opgedaan door ZZP’ers en kleine ondernemers zowel financieel, als juridisch te ondersteunen en te adviseren.
Vanaf mijn studietijd zet ik mij ook actief vrijwillig in als bestuurder van non-profit organisaties.

Sinds december 2016 ben ik werkzaam bij Lotus, waar ik alle ruimte krijg om mijzelf te ontwikkelingen als belastingadviseur. Ik ben bij Lotus verantwoordelijk voor de fiscale borging van de administraties, jaarrekeningen en de aangiften Inkomsten-, Vennootschaps- en Omzetbelasting. Tevens verzorg ik fiscale adviezen in de breedste zin op nationaal en internationaal niveau. Mijn motto is: “problemen bestaan niet, alleen uitdagingen”. Kwaliteit en resultaat staan voor mij voorop en geen vraag is teveel.

We zijn een klein, effectief team dat nauw met elkaar samenwerkt om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. Onze samenwerking stimuleert ons ook in onze persoonlijke groei.
Naast mijn werk en mijn functie als bestuurder in non-profit organisaties, vul ik mijn vrije tijd in met zwemmen, dagelijks piano spelen, films, gamen, lezen, borrelen