Team

Youri Teernstra (1995)

Youri2
stagiair
+31 (020) 6 10 71 92

Als student accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik in februari als stagiair gestart bij Lotus Advies.
Ik heb voor deze studierichting gekozen omdat ik een grote affiniteit heb met cijfers, het vak van accountant veelzijdig is en de mogelijkheid biedt om met zeer verschillende bedrijfsculturen kennis te maken.

Bij Lotus krijg ik de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van administratievoering, gegevensverwerking, dossiervorming, communicatie en vooral het opstellen van jaarrekeningen. Bij Lotus staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel als ook de inhoudelijke kennis van de klanten.
Dit waren de belangrijkste redenen voor mijn verzoek om bij Lotus een stageplaats aan te vragen.
Mijn hobby’s zijn voetballen, lekker loungen en naar de bioscoop gaan met vrienden.