Team

Bianca Ottenhoff (1970)

Bianca
Salarisadministrateur
+31 (0)20 610 71 92

Na mijn middelbare school heb ik de opleidingen PDB en PDL afgerond. Voordat ik bij Lotus begon, heb ik reeds vijftien jaar administratief – boekhoudkundige werkervaring opgedaan bij een vereniging in de zorg,
een luchtvaartmaatschappij en een uitzendbureau.

Sinds november 2005 werk ik bij Lotus als salarisadministrateur.
In deze functie houd ik mij o.a. bezig met het verwerken en controleren
van aangeleverde administraties, loonadministraties, btw- en loonaangiften.
Ik heb het enorm naar mijn zin bij Lotus, vooral vanwege de diversiteit aan cliënten en daardoor de verscheidenheid aan werkzaamheden. Ik vind het heerlijk om oplossingen te zoeken en te vinden voor onze cliënten!
En dat is ook mijn passie: oplossingen vinden!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, vind ik het heerlijk
om ‘oplossingsgerelateerde’ spellen te doen, te loungen en te dansen!