Team

Radjesh Bahorie (1968)

Radjesh
Directeur
+31 (0)20 6 10 71 92

Na diverse functies in de profitsector en vanaf 1993 als HEAD bij een Welzijnsorganisatie ben ik in 1998 gestart als zelfstandig ondernemer. Dit was ook direct het ontstaan van Lotus. Een begin door middel van ad interim diensten resulteerde in het inzicht dat het geven van advies ook betekent zelf luisteren naar het advies. Het vakgebied brengt met zich mee dat je als generalist vrijwel opereert als specialist in diverse disciplines. Met een HEAO bedrijfseconomie (1992) en naderhand een NIVE controllersopleiding (1998) afgerond te hebben, ben ik in 2001 begonnen met de opleiding tot belastingadviseur (RB).

Behalve het vergaren van kennis resulteerde dit ook in de persoonlijke groei van ervaring en inzicht. Een ontwikkeling die mij bewust heeft doen gaan kiezen voor gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheden. Oftewel vanaf 2005 de omvorming van individuele naar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dienstverlening is onderhevig aan veranderingen, altijd uitdagend, vaak ook innoveren en soms ook lastig. Maar te allen tijde ontleen ik plezier en inspiratie bij het vinden van een persoonlijke passende oplossing. Dit gebeurt binnen het wettelijke kader maar altijd kijkend en in overleg met de ondernemer kijken naar welke vanuit een persoonlijke situatie het beste toepasbaar zou kunnen zijn. En iedere ervaring neem ik als persoon mee om telkens deze bij de volgende uitdaging ten volle te benutten.

Genieten doe ik ook van en met mijn gezin. Mijn twee dochters van 7 en 9 doen ons iedere dag weer verbazen en glimlachen. Vele dilemma’s kunnen op eenvoudige en kinderlijke wijze opgelost worden, iets wat we helaas soms wel eens vergeten als we “groeien”.